Mi hermannbarfovci pre svega smo veliki ljubitelji životinja i naša je temeljna vrednost – beskompromisni kvalitet za njihovu sreću i dobrobit.

Verujemo da ste čuli rečenicu Sigmunda Freuda 

»Moj je cilj u životu biti jednako dobar koliko moj pas misli da jesam«.

 

Svi koji su ikada živeli s psom znaju da oni nas zaista doživljavaju najboljima na svetu, štaviše, mi smo njihov svet. I baš zato, vrlo nam je važno da im bar u jednom delu vratimo tu silnu odanost i ljubav – brigom o njihovoj ishrani i zdravlju.

Živeći s psima, mi smo preuzeli ulogu njihovih hranitelja i zato je na nama odgovornost da im pružimo ono što je za njih najbolje i najzdravije.

Kad se odlučite hraniti svoje ljubimce našim proizvodima, možete biti sigurni da im dajete identičnu hranu kakvu i mi dajemo svojim ljubimcima, koji su za nas istinski i voljeni članovi naših porodica. I još je nešto važno znati – pre nego što smo počeli proizvoditi Hermann BARF hranu, decenijama smo je isprobavali na svojim psima, a imali smo ih jako, jako puno.

Želimo da svi vlasnici ljubimaca (ili oni koji će to tek postati) znaju da će im se, kontaktiraju li s Hermann BARF-om, javiti osoba kojoj je stalo, koja voli životinje i koja zna. Vlasnici koji svoje ljubimce hrane našim proizvodima mogu biti sigurni da sarađuju s kompanijom u kojoj su svi zaposleni na raspolaganju za odgovor na pitanja o našem proizvodu, kao i za bilo kakva pitanja o životinjama. Takođe, garantujemo da ćemo svaku narudžbinu, bez obzira na to kolika je, tretirati kao najvažniju isporuku tog dana.

Sigurni smo da će mnogi od Vas prepoznati ne samo vrhunski kvalitet naših proizvoda nego i da će poželeti biti deo naše zajednice jer delimo Vaše vrednosti – ljubav prema životinjama i brigu za okolinu.

 

Temeljne vrednosti Hermann BARF-a:

Volimo životinje i pomažemo im koliko god je to u našoj moći. Pomažemo im beskompromisnim kvalitetom naših proizvoda, pomažemo udruženjima koje se brinu za dobrobit životinja, no-kill skloništima za životinje, a i usvajamo životinje kojima su svi okrenuli leđa.

Kvalitet proizvoda – bez kompromisa. Kada kupite naš proizvod, možete biti sigurni da ste svom ljubimcu dali najbolje moguće, ono što mi dajemo svojim ljubimcima, koje obožavamo. Ne koristimo ništa šta bi im moglo naškoditi – žitarice, fosfate, konzervanse, stabilizatore, boje, pojačivače ukusa, šećer i ostale sastojke koji se često nalaze u hranama za pse. Naši sastojci, osim što su primereni za prehranu ljudi, obrađuju se u skladu sa najvišim standardima kvaliteta tokom celog procesa njihove prerade kako bi bili visokokvalitetni i potpuno sigurni za hranjenje vaših ljubimaca.

Svežina, zagarantovana! Sveže namirnice koje dođu u našu proizvodnju odmah nakon obrade zamrzavamo na način da se sačuva maksimum korisnih materija. Kako bi se očuvala maksimalna svežina i higijenska ispravnost proizvoda, hrana se pre procesa smrzavanja vakuumira. Neprekinutim hladnim lancem od proizvodnje do potrošača osiguravamo svežinu i maksimum kvaliteta u posudici za hranu vašeg ljubimca.

Fair play – verujemo da sve strane u poslovnoj transakciji moraju imati osećaj da se prema njima pošteno postupa. Pošteni smo prema našim kupcima, distributerima i dobavljačima jer želimo s njima poslovati opet i opet i opet. A obostrano je zadovoljstvo jedina garancija da će tako i biti.

Svu sirovinu kupujemo od lokalnih dobavljača. Time pomažemo zajednici u kojoj živimo i radimo, osiguravamo opstanak malih proizvođača i kompanija te smanjujemo zavisnost o velikim korporacijama. Izuzetno nam je važno znati poreklo svakog sastojka koji koristmo u proizvodnji HERMANN BARF hrane kako bi bili sigurni u vrhunski kvalitet naših proizvoda. Trudimo se odabrati najbolje dobavljače za svaku namirnicu koju koristimo u proizvodnji, jer znamo da je kvalitet baš svakog sastojka izuzetno bitan u stvaranju proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Briga za okolinu – sirovina koju kupujemo od lokalnih proizvođača najvećim je delom organskog porekla. Time smanjujemo uticaj na okolinu – tlo, vodu i vazduh. Za proizvodnju i dostavu hrane na taj način smanjujemo potrošnju energije i emisije štetnih gasova. Smatramo da je važno štititi prirodu delima, a ne samo rečima. Jer priroda ne treba nas, nego mi trebamo nju!

Copyright © 2018, Hermann BARF Srbija. Developed by Animat studio.