Mi smo ljudi koji duboko veruju da svaki ljubimac zaslužuje onakvu ljubav kakvu on nama pruža – najveću i bezuslovnu. Znamo da oni više od svega vole biti s nama, vole šetnje, vole istraživati i doživljavati nove stvari. Ali vole i jesti! I zato smo tu mi – hermannbarfovci – da im omogućimo da jedu ono što vole i da je ono što vole zaista prirodno i zdravo. Bez kompromisa.

Svi mi imamo ljubimce otkako znamo za sebe, uz njih smo napravili svoje prve korake i s užitkom delili svoje živote s njima. I hranili ih na razne načine. Ali jedno je nepobitna činjenica – otkako su naši psi probali BARF (neki sretnici pre, a neki nešto kasnije) ništa im više nikada nije bilo jednako fino.

A mi smo gledali kako im ta hrana odgovara, kako uživaju jedući ju (možda nam je katkad malo teško pao miris BARF-a, ali njima za ljubav nije nam nikada bio problem otrpeti nekoliko sekundi mirisa koji nama možda i nije najfiniji na svetu…). I što je najvažnije od svega – gledali smo kako im dlaka postaje sve sjajnija, kako im životna energija raste, zubi postaju belji, probava idealna, a time i stolica… najslikovitije rečeno, ne više prolivasta, nego tvrda i lagana za skupljanje. :)

Na temelju naših dugogodišnjih životnih iskustava s psima i njihovom prehranom – i teoretskih i praktičnih – nastali su naši proizvodi. Beskompromisno kvalitetni. Onakvi s kakvim bismo mi hranili svoje ljubimce, koji su, bez preterivanja, ravnopravni članovi naših porodica. Jer…mi smo, prije svega, »psetoljupci«. :)

Osnova Hermannovih proizvoda receptura je i iskustvo Hermanna Palmera, oca modernog dobermana. Njegovi su dobermani osvajali mnogobrojne šampionske titule i bili sve ono što mi za svog psa želimo – zdravi, dugovečni i lepi. U podrumu svoje kuće, 50-ih godina prošlog veka, pravio je svojim psima obroke – prirodne, sirove, zdrave. Savršene kakvim ih samo priroda može napraviti.

Hermann nije verovao u industrijsku hranu, smatrao je da njegovi psi zaslužuju više i bolje. Verovao je da psi trebaju meso i kosti kao osnovu svojih svakodnevnih obroka. Dva puta je dobio i priznanje bavarske vlade za rezultate u uzgoju pasa postignute prehranom (1969. i 1972).

Hermann Palmer je u jednome od nas, današnjih hermannbarfovaca – Radovanu Klanciru – prepoznao ono što je i on sam bio – istinski zaljubljenik u pse pa mu je rado preneo sve svoje znanje i iskustvo. I tako je nastala Hermann BARF hrana.

Mi istinski verujemo da je naš proizvod najbolja hrana za vašeg ljubimca. Jer njegova je receptura stara već više od 60 godina i već decenijama daje samo najbolje rezultate. Danas je proizvodimo u Hrvatskoj, u našoj fabrici u Hrvatskom zagorju.

Mala smo kompanija, koja ima sve procese proizvodnje u svojim rukama. Na taj način možemo lično kontrolisati sve procese od početka do kraja i znati da se sve odvija kontrolisano i na najbolji mogući način.

Naše meso jeste meso i izgleda kao meso. Mi biramo od koga ćemo kupovati sastojke, kakvog će kvalitete ti sastojci biti i na temelju ličnog bogatog iskustva razvijamo nove proizvode. Proizvodimo ih i pakujemo sami. Kada svog ljubimca hranite Hermannovom BARF hranom, tačno znate šta je i odakle dolazi.

Mi duboko verujemo da hraniti pse prirodno znači hraniti ih sigurno i zdravo!

Copyright © 2018, Hermann BARF Srbija. Developed by Animat studio.