HERMANN BARF GASTRO hrana je namenjena psima kojima imaju osetljiv probavni sistem, psima sklonim alergijama, psima u postoperativnom tretmanu, psima s viškom kilograma i starijim psima.

HERMANN BARF GASTRO niskoproteinska je hrana, posebno bogata enzimima i veoma dobre probavljivosti.

Govedina 98%

HERMANN BARF GASTRO

Bogat je izvor belančevina i esencijalnih aminokiselina, enzima, vitamina i minerala koji su sačuvani u svom prirodnom obliku.

Prosečne hranjive vrednosti 100g proizvoda
Energija 355 kJ/85kcal
Ukupne masti 3,8 g
– od toga zasićene 1,0  g
Ugljeni hidrati 0,6 g
– od toga šećeri 0,18 g
Vlakna 0,42 g
Belančevine 11,7 g
Natrijum u tragovima
Kalcijum 68,9 mg
Fosfor 79 mg

 

Goveđe meso nabavlja se od najkvalitetnijih hrvatskih dobavljača mesa. Meso prolazi veterinarsku inspekciju i kategorije prihvatljive za ljudsku upotrebu. Sveže se obrađuje i pakuje te odmah nakon toga vakuumira i zamrzava na -18 °C.

Kvalitet naših proizvoda garantovana je ISO 22000 sertifikatom te HACCAP sustavom. Higijensko-zdravstvenu ispravnost kontinuirano nadziru Zavod za javno zdravstvo i Veterinarska stanica grada Zagreba.

Goveđi burag (jedan od predželudaca goveda; tripice, fileki) bogat je izvor enzima, minerala (kalcijuma i fosfora), vitamina (kolina) i masnih kiselina (linolne i linolenske), sadrži i Lactobacillus acidophilus – probiotik.

Burag je i bogat izvor hlorofila, zelenog biljnog pigmenta za koji je utvrđeno da ubrzava procese detoksikacije organizma, deluje antimikrobno, jača imunološki sistem, utiče na kontrolu i uništavanje malignih ćelija te ima sposobnost vezanja teških metala. Pozitivno utiče na zarastanje rana, kako onih na površini kože tako i na sluznicama (utvrđen je pozitivan učinak na zarastanje čireva na sluznici želuca).

Bez konzervansa, veštačkih boja, pojačivača ukusa, pesticida i drugih aditiva uobičajenih u većini ostale hrane za pse.

Količinu hrane potrebnu za jedan obrok treba odmrznuti i poslužiti kada je sobne temperature. BARF se ne sme izlagati visokim temperaturama, kuvati ni zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.

Odmrznuti BARF može se čuvati u frižidru 24h. Obrok izvađen iz frižidera takođe treba poslužiti kada se zagreje na sobnu temperaturu.

HERMANN BARF GASTRO
broj i veličina obroka

Hermann BARF GASTRO nešto je niže energetske vrednosti od Hermann BARF ORIGINALA, stoga veličina obroka treba biti 3–4% telesne mase psa, za umereno aktivnog psa.

Zavisi o kakvom je zdravstvenom problemu reč, potrebno je prilagoditi i broj obroka dnevno. Psi koji imaju gastritis, bolesti jetre i gušterače poželjno je hraniti više puta dnevno, manjim obrocima.

Svake 2–3 nedelje poželjno je psa izvagati i prema tome dalje odrediti dnevnu količinu hrane.

Hrana je pakovana u kutijama po 500 gr. i postoje 3 vrste pakovanja:

  • 1 x 500 gr. za velike pse
  • 2 x 250 gr. za srednje pse
  • 4 x 125 gr. za male pse
Copyright © 2018, Hermann BARF Srbija. Developed by Animat studio.