Hermann Barf promocije

Ovih dan kreću i promocije Hermann Barf - premium sirove hrane za pse.Svi oni koji još ne znaju šta je Hermann Barf, navratite na našu promociju i povedite svog ljubimca da proba besplatatne uzorke hrane, a tu će biti i naše promoterke sa brošurama i besplatnim uzorcima hrana čak ako i ne povedete svog ljubimca. Raspored promocija:

Kada analne žlezde postaju problem

Analne tj. perianalne žlezde su modifikovane lojne žlezde koje se nalaze u perianalnoj regiji a njihovi izvodni kanali se nalaze sa obe strane anusa. Postoje kod skoro svih mesojeda, uključujući i čoveka, a nemaju ih neke vrste medveda i vidri. Njihov sekret, jakog mirisa koji se spontano izlučuje prilikom defekacije, služi za obeležavanje teritorije i mirisnu identifikaciju jedinke.

Kako prepoznati znake artritisa kod pasa?

Artritis je jedno od najčešćih oboljenja koje pogađa sredovečne i starije pse i mačke. On može biti uzrok hroničnih bolova i može se negativno odraziti na kvalitet života životinje. Poznat i kao degenerativno oboljenje zglobova, artritis se javlja kada zglob, usled nestabilnosti, izaziva prekomerno pomeranje kosti.

Copyright © 2018, Hermann BARF Srbija. Developed by Animat studio.